Teknisk info och kommentarer
Kakor (cookies): På denna nätplats används en sådan endast för en besöksräknare. Kakan har endast en varaktighet av två timmar och försvinner sedan automatiskt. Den används för att antalet besökare ska bli mer rättvisande och lagrar ingen som helst annan information.
För nätplatsens riktiga funktion måste JavaScript vara aktiverat, för rätt utseende måste dessutom stilmallar, "stylesheets", vara aktiverade.
På en del av bildsidorna har man möjlighet att se större bilder (detta använder JavaScript) om man klickar på förstoringsglassymbolen som ser ut så här:
Nätplatsen är testad på senaste versioner av följande webbläsare/nätbläddrare: Firefox, Google Chrome, Chromium, Opera och Vivaldi under både Linux och Windows. Ingen testning på Mac OS. Dessutom är nätplatsen testad på Internet Explorer och Microsoft Edge.
Andvändbarheten är också testad på några mobiltelefoner och surfplattor under operativsystemet Android (som är en variant av Linux), med bl.a. Firefox, Opera och Google Chrome. (Skalning av popupfönster fungerar dock inte utan det blir maximalt fönster i ny flik.)
Nätplatsen ses bäst på bildskärmar med en horisontell upplösning av 1024 pixlar eller mer. Om nätplatsen på mindre skärmar verkar beskuren kan man trycka på funktionstangenten F11, som på de flesta nätbläddrare ger bättre utnuttjande av skärmens yta. Denna skärms upplösning är (Detta värde blir riktigt bara på datorer. Mobiltelefoner och plattor visar felaktiga värden då ett skript där fungerar på annat sätt).
QR-koden för URL till O,TI KALO
(https://www.proffe.se/) finns nedan.
Alla sidorna på www.proffe.se uppfyller minst villkoren fö XHTML 1.0 Transitional. Klicka på bilden under till höger.
Valid XHTML 1.0 Transitional O,TI KALO